Helsingborgs Dagblad och saxen!

Försökte häromdagen posta nedanstånde inlägg, som nummer 104, i en diskussion på HD, givetvis åkte det i bithinken – knappast oväntat, men eftersom jag dels tycker att jag har rätt och dels var lite rolig också, så kommer den här istället:

START ———

Good Luck: Dessvärre tror jag att du har fel när du fruktar att vår inhemska ökenreligion ska monteras ner? Snarare är det så att efter att sakta men säkert tryckts ner under de senaste decennierna vädrar den nu morgonluft? Man har från politiskt håll valt att visa nyinflyttade muslimer hänsyn av religiösa skäl. Detta istället för att, som sig bör, förklara att religiösa grunder aldrig kan åberopas för särbehandling. I ljuset av detta tycks våra egna tokfransar tänka att: ”kan de så kan vi”, och åter börjat röra på sig – ännu inte så mycket men tendensen finns. Ovanpå alltihop framställer de sig gärna som någon slags motpol till denna ”nya” religion, när de i själva verket bara är andra sidan av samma falska mynt!

Kan inte skryta med att jag lusläst vartenda inlägg i den här tråden men en sak reagerade jag kraftigt på; tydligen har en, till religionslärare förklädd, kristen präst tillåtits arbeta med barn!? Skulle vilja ha tag i öronen på den som tillsatte den tjänsten – luktar tjänstefel lång väg!

Förövrigt ligger det nära till hands att misstänka att religiösa människor är tämligen usla figurer? Personer som endast genom hot om evig fördömelse till helvetet å ena sidan och utsikten till party i himlen, med eller utan oskulder, å den andra kan förmås bära sig åt som folk kan det i sanning inte vara mycket bevänt med?!

END ———–

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s